Villa Mallory Circle

VILLA MALLORY CIRCLE

ORLANDO - FLORIDA

Villa Mallory Circle ligger på et af de bedste steder på Southern Dunes og består af totalt 3 soveværelser og har rigtige senge/sovepladser til syv personer.

I huset har vi også ekstra senge og en rejseseng til babyer, der er god at bruge for at få flere sovepladser.

Hele villaen er nyrenoveret i lys og frisk stil med eksklusive materialer.

Hvert soveværelse er udrustet med eget fladskærms-TV og master bedroom har eget badeværelse med badekar. Begge badeværelser er nyrenoverede med flotte klinker, granit og spotlights. Alle gæsteværelser har rummelige garderober, skønne senge og sengebetræk i høj kvalitet, der er inkluderet i huslejen.

 

Køkkenet er superfrisk og selv dette er nyrenoveret og fuldt udrustet med komfur, ovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine og mikroovn.

Køkkenet og det større alrum deles af en bardisk, hvor en åben planløsning for tv/stue samt spiseplads skaber rum.

De store fællesområder i villaen og kontakten mellem dem giver jer muligheden for at få mange hyggelige stunder og timer med familien. I stuen er der et stort fladskærms-TV, Harman-Kardon bluetooth lydanlæg, dvd-afspiller samt et udvalg af børnefilm.

For den, der skal arbejde en del i løbet af tiden i huset, findes et mindre kontorhjørne med mulighed for at sidde bekvemt og arbejde og der er endda printer til fri brug.

 

Ude på terrassen finder du swimmingpoolen med selve spa delen afdelt fra den almindelige pool. Hele yderområdet er omringet af et net, bl.a. for at beskytte mod irriterende insekter.

Familiefavoritten, når det begynder at blive mørkt, er at tænde ”bonfiren”. Et ildsted, der ligger nede i et bord og som gør, at du bare kan synke ned i stolene og hygge. Måske til og med grille nogle skumfiduser.

 

Selv på terrassen findes der et TV i loftet på den overbyggede del og et barområde med et højere barbord og barstole. Her sidder man gerne og nyder en iskold øl og en god baseballkamp på TV’et, samtidigt med at golfspillerne spiller forbi og der er en masse aktivitet i poolen. Vi har en god Weber grill så I kan lave en rigtig amerikansk BBQ.

 

Pool og SPA kan varmes op efter behag (anbefales i perioden okt-marts).

 

I garagen og i indkørslen er der plads til 2-3 biler og det er i garagen, at du finder ekstrasengene og de forskellige legesager, vi har at tilbyde børnene.

I huset er der selvfølgelig gratis trådløst internet og telefon til fri opkald (med visse restriktioner og begrænsninger) inden for USA.

BEKVEMMELIGHEDER

Vi bruger meget tid i huse og møbler og tilbehør er valgt med omhu for at gøre ferien så godt som muligt!

Alle villaer tilbyder følgende faciliteter.

  • Stille gade
  • Fuldt udstyret køkken
  • Vaskeri
  • Store saloner
  • Privat pool og SPA med lounge og grill
  • Free Wifi
  • TV på alle værelser
  • Komfortable senge
  • Parkering
  • Udsigt over golfbanen

UDLEJNINGSPRISER VILLA MALLORY CIRCLE

 

I udlejningsprisen indgår skat, el, vand, trådløst internet, kabel-tv, telefoni inden for USA, lagen, håndklæder og slutrengøring.

Opvarmning af pool koster 1500 kr per uge. (Anbefales i perioden oktober – marts).

 

Vi har ingen faste ankomst- eller afrejsedage da dette justeres ud fra tilgængelighed og efterspørgsel. Vi forbeholder os dog risikoen for eventuelle fejl, så kontakt os ALTID inden I booker flybilletter eller andre arangementer.

 

Ved bookingen tager vi en depositum på 2000 kr pr. uge. Din booking er først bekræftet, når vi har modtaget denne betaling.

SÆSON

NAT (Mindst 3 nætter)

UGE

MÅNED

LAV (Sept - Jan)

1600 DKK

10.500 DKK

35.000 DKK

MELLEM (Feb - Maj)

1700 DKK

11.000 DKK

37.500 DKK

HØJ (Jun-Jul-Aug)

1800 DKK

11.500 DKK

39.000 DKK

HÖJTIDER

(Jule, Nytår & påskeugen)

-

11.500 DKK

-