Golf

Floridas varme, tørre klima gør det til en selvfølgelig succes for golfspillere.

Omgivelserne, cirka 170 baner og nogle af verdens mest prestigefyldte turneringer, gør Orlando til et paradis for golfspillere.

Orlando er en destination for golfspillere året rundt, men det bedste klima får du i oktober til april, netop der, hvor det er koldest hjemme. 

 

Der er en grund til, at Annika Sörenstam, Tiger Woods, Nick Faldo og andre bor i  Orlando :)

"Hjemmebanen" Southern Dunes Golf / Country Club

Southern Dunes G & CC er en velkendt og spændende bane, der tilbyder et sjovt, men udfordrende design. Lige uden for vores villa finder du 6. hul på Southern Dunes. Med 5 forskellige tees på hver er enhver spiller på alle niveauer velkommen. Banen er imponerende 6500 meter lang og har niveauforskelle på cirka 30 meter.

Alle greens blev renoveret i 2016 og holder tourklasse.

 

Southern Dunes G & CC har vundet flere priser og er blevet klassificeret blandt top 100 af Golfweek, har fået 4,5 stjerner og er klassificeret som top 6 i Florida af Golf Digest.

Vores villa Mallory Circle er placeret ved 6. hul og Dunes Court ved 12. hul.

Greenfeen varierer betydeligt og derfor anbefaler vi i stedet, at du tjekker klubbens egen hjemmeside for at se, hvad priserne er for dig og den periode, du ønsker at spille - www.southerndunes.com/rates

Skal du på golfrejse betyder det, som vi alle ved, at man stilles over for valget af at medbringe sine egne køller og tasker eller leje.

Vi selv har stillet os samme spørgsmål og konkluderede, at til enkelte runder er det bedre, både hvad gælder smidighed og for tegnebogen, at leje. Planlægger du derimod at spille flere runder, kan det helt sikkert betale sig at medbringe sin egen taske som særlig bagage.