At Spise

Der er ingen risiko for at gå sulten rundt i USA! Villaerne har fuldt udrustede køkkener og alle remedier for at tilberede en gourmet-middag. Men selvfølgelig vil man også besøge et par restauranter og her giver vi tips om nogle hyggelige steder i nærområdet.

Manny’s Original Chophouse

 

Amerikansk steakhouse i Haines City (ca. 1500 m fra villaerne). Her tilbydes saftige ribs og steaks i alle dets former.

Typisk amerikansk indretning med rustede skilte og bilriste på væggene. Her er der ofte mange gæster, så bliv ikke overrasket, hvis du skal vente en stund på dit bord. Men det går fint at vente med en drink eller iskold øl på parkeringspladsen ☺

 

Hjemmeside: http://www.mannyschophouse.com/

Crazy Fish Bar & Grill

 

15 minutter fra villaerne, nede i Lake Wales, finder I et skønt sted, der hedder Crazy Fish. Det ser ikke ud af meget, men det er vel værd et besøg, da deres fisk og skaldyr er fantastisk gode!

 

Adressen er: 802 Henry St, Lake Wales

Harbourside

 

15 minutter fra villaerne finder du restauranten Harbourside i Winter Haven. Et nyrenoveret fiskerestaurant lige på Kanet til Lake Shipp. Med sin egen mole, gæster med båd, fly, jet-ski, og selvfølgelig bilen. Udover meget god og frisk fisk, de har også kødretter i verden. Om aftenen, er det ikke ualmindeligt at have levende underholdning ned på terrassen.

 

Adressen er 2435 7th St SW, Winter Haven

Hjemmeside: harborsidefl.com

Garys Oyster Bar

 

5 minutter fra villaer på vej til Lake Alfred, vil du finde en temmelig særlige tilholdssted opkaldt Garys Oyster Bar & Fish House. Sandsynligvis lokaler eller inventar er ikke renoveret siden 70'erne, og det er ikke "fine dining". Er du sulten efter østers og fisk eller endda frølår og alligator hale i ægte "redneck" miljø, så er dette stedet for dig!

 

Adressen er 660 East Alfred Street, Lake Alfred

Hjemmeside: garysoysterbar.com