Udflykter

Det er ikke sandsynligt, at man orker at tage til parker eller andre aktiviteter hele dagen hver dag.

Derfor kan vi her fortæller om nogle enkle aktiviteter, der ikke tager hele dagen, eller koster så meget.

SHOWCASE OF CITRUS

 

30 minutter fra villaen (kør nord på rute 27) vil du finde appelsinparken Showcase of Citrus.  Her kan I i sæsonen plukke jeres egne appelsiner, citroner, limefrugter, etc. Der er en stor legeplads og der er dyr, som børnene kan klappe. De har også en hyggelig "gårdbutik", hvor du kan købe forskellige lokale produkter.

Hvis du er eventyrlysten, kan du køre en tur i deres monster trucks, der er ombyggede skolebusser.

Guiden tager dig med på en times tur rundt på gården, og det er ikke usædvanligt, at børn må prøvekøre. Turen inkluderer også en lille afstikker ind i et morads område. Turen koster cirka 150 kr pr. person.

ORLANDO PREMIUM OUTLETS

 

Et besøg i USA vil ikke være komplet uden et besøg i et outlet. I området omkring Orlando er der to store outlets, det nærmeste ligger på 8200 Vineland Ave, som ligger cirka 25 minutter fra villaen. Den anden ligger på 4951 International Drive omkring 45 minutter væk. Begge tilbyder et ensartet udvalg af amerikanske mærker som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, GAP, Under Armour, Converse, Levi 's og andre.

BOOGY CREEK AIRBOATS RIDES

 

Maksimal chance for at se en alligator i naturen har du, hvis du tager en tur i sumpene med en airboat. Foruden at se en anden dyreverden end hjemme i Danmark, så er turen i sig selv ret vild uden at blive farlig. Det er ikke noget problem at tage børn i alderen 3+ med på en rundtur i sumpen.

Der er mange virksomheder, der arrangerer Airboats ture, og vi har prøvet nogle forskellige, men Boggy Creek har været det bedste hidtil. Fine og friske både og hyggelige kaptajner, der gerne svarer på alle jeres spørgsmål .

Her kan du gå ind og læse mere eller bestille din tur: http://bcairboats.com/