Om os

FERIEHUSIORLANDO.DK

HYBRIS US ESTATES, LLC

HJERTELIGT VELKOMMEN HJEM TIL OS!


Vores familie består af Mamma Sandra, Pappa Peo og vores datter Marley.

Hjemme i Sverige er der også en hund, bullmastiffen Melker på 65 kilo, men han kan ikke lide at flyve, så når vi er i ”our home in the sun” foretrækker han at blive hjemme i Sverige og bo på hundehotel eller hos gode venner.

 

Vi arbejder med e-handel og driver bl.a. en butik, der hedder Shirtstore, som findes i en række forskellige lande samt et tekstiltrykkeri.

Vi elsker at rejse og USA er blevet vores absolutte favorit. Siden vores første rejse sammen i USA, som var vores bryllupsrejse i 2007, har vi haft muligheden for at kunne rejse på et par forskellige eventyr, bl.a. til Californien, Florida, Nevada og New York.

 

At købe hus et sted i USA har væres noget, vi har drømt om længe og arbejdet hårdt for. I februar 2014 lejede vi sammen med 3 generationer af familien Olsson en villa i nærheden af forlystelsesparkerne omkring Orlando.

Vi elskede villaen, området viste sig at være perfekt og vi begyndte at lege med tanken om, at det var her, vi skulle slå vores amerikanske bopæle ned. Tilfældigheden, heldet, eller hvad man skal kalde det, gav os sidste skub, da TV serien ”På Sporet” valgte at starte sin rejse fra netop Haines City, en typisk kold, rå, regnfuld og blæsende svensk vinteraften.


Huset på Southern Dunes ejes af vores amerikanske firma Hybris Us Estates, LCC, der dernæst ejes af vores svenske moderfirma Hybris Holding AB.

På denne side giver vi jer et tydeligt og fornuftigt billede af vores hus og dets nærområder og tips til forskellige seværdigheder og aktiviteter. Tøv aldrig med at kontakte os, når du har spørgsmål eller overvejelser, vi svarer oftest hurtigt og gør, hvad vi kan, for at besvare alle eventuelle spørgsmål.

HVAD SIGER VORES

TIDLIGERE GÆSTER?