Villa Gulf Vue

VILLA GULF VUE

ORLANDO - FLORIDA

Villa Gulf Vue ligger på en rolig vej og med udsigt over en 17-hullers fairway. Huset består af 4 soveværelser og har rigtige senge til 8 personer. Vi kan også anskaffe ekstrasenge eller rejsesenge til babyer ved behov for flere sovepladser.

Hele villaen er helt nyrenoveret (Aug 2017) i lys og skandinavisk stil.

 

Alle soveværelser har eget stort fladskærms-tv med kabelkanaler, de to Master Suiter har store king size senge (200 cm) og egne private badeværelser med bad. Fra det ene store soveværelse har I også egen udgang til pool området fra både soveværelse og badeværelse, samt et walk-in skab.

 

De to øvrige soveværelser tilbyder queen size seng (155 cm) og 2 enkeltsenge (100 cm) og deler et stort badeværelse med bad.

 

Alle gæsteværelser har nye skønne senge, rummelige skabe, kommoder og sengetøj af høj kvalitet, der indgår i huslejen.

 

Det helt nyrenoverede køkken har fået nye skabe, hvidevarer og bordplader i granit. Køkkenet er udrustet med alle maskiner, der kan tænkes at blive brug for til en god middag, såsom køleskab/fryser, ismaskine, komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffe/espressomaskine, brødrister og mixer.

Køkkenet og det større alrum deles af en bardisk, hvor vi også har sat et hyggeligt barbord og stole. I stuen findes et større spisebord med plads til 8 personer. Den åbne planløsning i huset giver mulighed for hyggelige stunder.

 

I stuens tv-hjørne finder I et 55” fladskærms-TV med digitalbox med en masse tv-kanaler. Her findes også et bluetooth lydanlæg så I kan spille jeres egen musik.

 

Fra stuen kommer I ud til det store poolområde.

Hele udepladsen er omringet af et net for at beskytte mod insekter. Også her har vi placeret et stort fladskærms-TV ved loungen.

Der er også solstole, når det er tid til at blive brun. Selvfølgelige skal der grilles, når man er ankommet og vi har en stor gasgrill, der rækker til det store selskab.

 

Poolen kan varmes op efter behov (anbefales i perioden okt-marts).

Langs indkørslen og i garagen er der plads til 2 biler og det er også i garagen, at I finder vaskemaskine samt tørretumbler.

Hele huset har gratis trådløst internet og der findes telefon med fri samtale inden for USA og Canada.

BEKVEMMELIGHEDER

Vi bruger meget tid i huse og møbler og tilbehør er valgt med omhu for at gøre ferien så godt som muligt!

Alle villaer tilbyder følgende faciliteter.

  • Rolig gyde
  • Fuldt udstyret køkken
  • Vaskeri
  • Store saloner
  • Privat pool med lounge og grill
  • Free Wifi
  • TV på alle værelser
  • Komfortable senge
  • Parkering
  • Udsigt over golfbanen

UDLEJNINGSPRISER VILLA GULF VUE

 

I udlejningsprisen indgår skat, el, vand, trådløst internet, kabel-tv, telefoni inden for USA, lagen, håndklæder og slutrengøring.

Opvarmning af pool koster 1500 kr per uge. (Anbefales i perioden oktober – marts).

 

Vi har ingen faste ankomst- eller afrejsedage da dette justeres ud fra tilgængelighed og efterspørgsel. Vi forbeholder os dog risikoen for eventuelle fejl, så kontakt os ALTID inden I booker flybilletter eller andre arangementer.

 

Ved bookingen tager vi en depositum på 2000 kr pr. uge. Din booking er først bekræftet, når vi har modtaget denne betaling.

SÆSON

NAT (Mindst 3 nætter)

UGE

MÅNED

LAV (Sept - Jan)

1650 DKK

11.000 DKK

37.000 DKK

MELLEM (Feb - Maj)

1750 DKK

11.500 DKK

38.500 DKK

HØJ (Jun-Jul-Aug)

1850 DKK

12.000 DKK

40.000 DKK

HÖJTIDER

(Jule, Nytår & påskeugen)

-

12.000 DKK

-